Mien skiep, mien wei

Mienskiep visie

Door te inspireren en te motiveren geloven we in een betere wereld. Een wereld waarbij consument, winkel en horeca zich bewust zijn van verantwoord voedsel produceren en daar hun verantwoordelijkheden in nemen. Met als resultaat: een smaakvol stukje lamsvlees, op een eerlijke manier geproduceerd, op het bord van zoveel mogelijk mensen.

Ontstaan

Mienskiep is ontstaan vanuit een gedrevenheid om goed te zijn voor de mens, dier en natuur. Zijn we biologisch? Waarschijnlijk komen we niet in aanmerking voor een gerenommeerd keurmerkje, maar dat geeft niet. Wij weten wat wij doen en voor wie! Zolang wij dat blijven doen, blijven wij geloven in die betere wereld voor zowel mens als dier.

Kernwaarden van MienSkiep

Zuiver zijn in denken, doen en laten. Wij geloven dat de natuur en de dieren ons zijn toevertrouwd. Dit betekent dat wij daar op een nette manier goed voor moeten zorgen. Zuiver in onze producten betekent vertellen wat erin zit en wat er vooral niet in zit. Want waarom zouden wij iets toevoegen als dat helemaal niet nodig is?

Wij zijn lokaal actief in handel en wandel, daardoor steunen wij de lokale economie en houden wij de lijntjes kort.

Vanuit respect voor mens, dier en natuur willen wij op een duurzame manier mooie en gezonde producten aanbieden. Door de lokale lijnen houden wij ook de CO2 belasting laag.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze dieren en de medemens. Daarin is niet alleen de omgang met jou als afnemer belangrijk, maar met ons het team en onze leveranciers.

De wereld veranderd door jouw voorbeeld, niet door jouw mening. Door onze kennis en visie te delen, dragen wij bij aan een stukje bewustwording bij onze partners en afnemers.

Wil je meer weten over Mienskiep en ons verantwoorde lamsvlees?

Bij Mienskiep krijg je een lokaal stukje lamsvlees, wat op een eerlijke manier is geproduceerd. Iets voor jou?